Älmhult

Ett starkt näringsliv

En gemensam röst

Växande Älmhult söker verksamhetsledare

8CBB.jpgVäxande Älmhult är en näringslivsorganisation, som är unik för Älmhults kommun. Verksamheten har varit vilande under de senaste åren, men styrelsen och flertalet medlemmar har identifierat ett starkt behov av en aktiv näringslivsförening som kan samla och driva gemensamma frågor under ett paraply. Vi är idag ett 60-tal medlemsföretag. Älmhult blev utsedd till Årets Tillväxtkommun 2017.

 

Verksamhetsidé

Växande Älmhult är en ekonomisk förening som samverkar och agerar för att stärka och utveckla förutsättningar för näringslivet i kommunen. Vi påverkar, sammanför och inspirerar.

 

Vision

Älmhult är en attraktiv kommun att leva, arbeta och bo i. Näringslivet är framgångsrikt och varierat. Näringslivet växer och utvecklas för att nå en framträdande roll.

 

Mission

Växande Älmhult har till ändamål att främja medlemmarnas gemensamma intressen.

 

Ledstjärnor

Engagemang, samverkan och utveckling.

 

Uppdraget

Verksamhetsledaren (VL) har ansvaret att driva, leda och utveckla föreningens verksamhet enligt strategier och handlingsplan som fastställts av föreningens styrelse.

VLs uppdrag innebär att bevaka utvecklingen i samhälle och näringsliv inom föreningens intresseområden. Dessutom erfordras kontinuerlig kontakt med medlemmarna för att fånga upp behov och intressen. VL kommer också initiera aktiviteter kopplat till detta och på så vis synliggöra föreningen i debatt och samhälle. VL rapporterar till styrelsen.

 

Vem vänder vi oss till

Vi söker dig som är en affärsmässig kommunikatör, har en hög social kompetens och en säljande attityd. Du rör dig vant i den digitala världen. Att vara kreativ och fatta beslut ligger i din natur. Entreprenörskapet och inställningen "ingenting är omöjligt" bör vara det som talar för dig. Du har självfallet en gedigen näringslivserfarenhet.

 

Förutsättningar

Tjänsten som verksamhetsledare kan utföras på konsultbasis eller alternativt som deltidsanställd.

Eventuella frågor rörande tjänsten samt ansökan skickas till Nils-Åke Elheim', styrelseordförande,

 

 

Vi vill ha din ansökan senast 22 november 2017.

Rekryteringsbolag undanbedes.

 

Älmhult i oktober 2017, styrelsen i Växande Älmhult:

Nils-Åke Elheim

Stefan Moberg

Alexander Denes

Eddie Hansson

Eva Ballovarre

Fredrik Pettersson

Elizabeth Peltola

Håkan Persson

 

Växande Älmhult
Box 27

343 21 Älmhult 
Epost

© 2014 Växande Älmhult, producerad av Kaxig AB

OK