Älmhult

Ett starkt näringsliv

En gemensam röst

Daniel Uppsäll

 

daniel@vaxandealmhult.se

072-302 45 00

 

 

Daniel Uppsäll, Växande Älmhult

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår verksamhetsledare Daniel Uppsäll är efter många års erfarenhet som chef och projektledare inom såväl privat som offentlig verksamhet sedan ett antal år egen företagare på heltid.

Daniel har varit med och startat upp Virestads friskola 2008-2009. En verksamhet som startade med 32 elever och nu drygt 11 år senare har uppåt 200 barn inom förskola och skola. Efter uppstarten av skolan drev Daniel i samarbete med en kompanjon restaurang- och eventföretaget Guldkant Virestad i ca 5 år.

Daniel är jobbar nu i huvudsak i företaget Stubbalycke Trädgård som erbjuder tjänster inom bl.a. verksamhetsledning, projektledning, utredning och utveckling. Företaget erbjuder även tjänster inom trädvård med klättring och fällning av träd i svåra lägen samt beskärning av såväl stora träd som frukträd. I viss mån erbjuds andra tjänster som klippning av häckar etc också. Trädvårdsverksamheten drivs i tätt samarbete med företaget Greenery Studio Arkitekt och Trädgård som hittar bra lösningar där man kan titta på både hus och trädgård som en helhet.

Daniel har även tidigare erfarenhet av styrelsearbete både som ordförande och ledamot i styrelsen för Virestads friskola och i Friskis och Svettis i Älmhult.

 

 

 

 

 

Växande Älmhult
Box 27

343 21 Älmhult 
Epost

© 2014 Växande Älmhult, producerad av Kaxig AB

OK