Älmhult

Ett starkt näringsliv

En gemensam röst

Biljettköp Familjefestivalen 2014

Artisterna-pa-familjefestivalen.pngFamiljefestivalen 30/8 2014 Timbuktu & Damn, Ace Wilder, Alcazar & Edda Magnasson klara till Familjefestivalen i Älmhult.

 

Nu är det klart - sommarens stora arrangemang, Familjefestivalen i Älmhult, med dessa artister. Förutom artisterna blir det massor av aktiviteter för hela familjen både i centrum och ute på Haganäsområdet. Bakom arrangemanget står Älmhults kommun, Växande Älmhult, Handelsplats Älmhult och Ikea. Initiativtagarna har gemensamt förbundit sig att köpa och distribuera så många biljetter som möjligt och ju fler vi kan få till evenemanget desto bättre.

 

Både fredagen 29/8 och lördagen 30/8 bjuder på massor av aktiviteter på stan. Talangjakt, Modevisning, Loppis och mycket annat. Dessa är tillgängliga för alla och är gratis. Utöver detta kommer kommer de tunga artisterna och många attraktioner vara förlagt till området runt Haganässkolan och vara entrébelagt. Det blir ett festivalområde som är öppet lördag 30/8 från lunchtid till efter midnatt. Med allt från spöktunnel och hoppborgar för barnen till serveringstält, utställningar, underhållning mm för alla åldrar. Programmet presenteras efterhand det blir klart på www.familjefestivalen.se

 

Bjud era anställda, stamkunder, samarbetspartners till familjefestivalen. Som medlem i Växande Älmhult och Handelsplats Älmhult kan ditt företag köpa biljetter till subventionerat pris. Biljetterna är entréband, som berättigar en person att gå ut och in på området under hela dagen. Vänligen inkom med din bokning/reservation senast 30/5. Biljetterna kommer finnas tillgänglig för avhämtning på Växande Älmhults kontor mellan måndagen den 18 augusti och fredagen den 22 augusti alternativt så kan vi skicka biljetterna per post mot självkostnadspris.

 

Betalning sker via faktura, 30 dagar netto. Priser exkl. moms. För ytterligare information ring:

Veronica Larsson 0476-441922

info@vaxandealmhult.se

Biljettpriser för medlemmar

Priser exklusive moms

Vuxna (från 16 år): 200 kr

8-15 år: 100 kr

0-7 år: 10 kr


Biljettpriser för EJ medlemmar, köps på Familjefestivalens websida (priser inklusive moms)

 

Vuxna (från 16 år): Förköp 295 kr ( vid entrén 350kr )

8-15 år: 150 kr ( 200 kr )

0-7 år: 20 kr

Företag

Namn

Epostadress

Telefonnummer

Fakturaadress

Postnummer och ort

Antal vuxenbiljetter 200 kr ex. moms

Antal ungdomsbiljetter 100 kr ex. moms

Antal barnbiljetter 10 kr ex. moms

Beställ biljetter

Växande Älmhult
Box 27

343 21 Älmhult 
Epost

© 2014 Växande Älmhult, producerad av Kaxig AB

OK